Logo

KAYBEDENİ OLMAYAN YARIŞMADA SON 5 GÜN

26/01/2014

Selçuklu Belediyesi, Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformunun birlikte düzenlediği ödüllü Kur’an-ı Kerim Meal Yarışması’na başvurular için son 5 gün. Kaybedeni olmayan yarışma için Türkiye genelinde başvuranların sayısı 150 bini bulurken, Konya’dan başvuranların sayısı da 9 bine yaklaştı. 

 

Selçuklu Belediyesi, Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformunun birlikte düzenlediği ve toplumu Kur’an’ın anlamıyla buluşturmayı hedefleyen  Kur’an-ı Kerim Meal Yarışması’na kayıtlar 31 Ocak’ta sona eriyor. Kur'an-ı Kerim Meali’nin okunmasını teşvik amacıyla düzenlenen yarışma, okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireylerin yetişmesine ve başta genç nesiller olmak üzere geniş toplum kesimlerinin Kur’an’ın anlamıyla buluşmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

 

Konya’da ki çalışmaların Konya Erdemli Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından yürütüldüğü yarışma 9 Mart Pazar günü yapılacak. Kayıtların 31 Ocak’ta sona ereceği yarışma, bol ödülleriyle dikkat çekiyor. Yarışmaya katılmak isteyenlerin www.ufkayolculuk.com adresinde yayınlanmakta olan yarışma başvuru formunu doldurmaları gerektiği bildirildi.

 

Ufka Yolculuk Meal Yarışması sonucunda başarı olan yarışmacılara Türkiye kategorisinde toplamda 16 umre, 28 İpad mini ve 18 bin TL’nin yer aldığı çeşitli ödüller verilecek. İl ödülleri kapsamında da 1.lere 3 bin TL, 2.lere 2 bin TL, 3.lere 1000 TL ödül verilirken sıralamada 4. ve 10. arasında yer alan yarışmacılar da çeyrek altınla ödüllendirilecek.    

 

Türkiye genelinde başvuranların sayısı 150 bini bulurken, Konya’dan başvuranların sayısı da 9 bine yaklaştı. Yarışma hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler www.ufkayolculuk.com internet adresini ziyaret edebilirler.

Sosyal Medyada Paylaş:

FacebookFacebookTwitterTwitterLinkedInLinkedInTelegramTelegram
© 2025 Selçuklu Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.