SEDEP’LE YALNIZ DEĞİLSİNİZ

15/11/2016
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi SEDEP kapsamında düzenlenen “Yalnız Değilsiniz” etkinliği çerçevesinde Şerife Akkanat İlkokulu öğrencileri, Dağdere İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti. Bir araya gelen öğrenciler çeşitli etkinlikler düzenleyerek keyifli dakikalar geçirdiler.
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP), farklı etkinlik ve projelerle değerleri öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. “Yalnız Değilsiniz” isimli etkinlik kapsamında Şerife Akkanat İlkokulu öğrencileri, Dağdere İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti. “Yalnız Değilsiniz” isimli etkinlik ile öğrenciler arasındaki birlik, beraberlik duygusunun güçlendirilmesi, özel eğitim sınıfları, hastane sınıfları, köy okullarındaki öğrenciler ile huzurevindeki yaşlıların yalnız olmadıklarını hissetmeleri amaçlanıyor. Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ve SEDEP Koordinatörleri gerçekleşen bu anlamlı etkinlikte öğrencileri yalnız bırakmadılar. Kayacılar ve beraberindeki heyetin sınıfları ziyaretiyle başlayan etkinlikte öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. 40 dakika süren program kapsamında öğrenciler birlikte boyama etkinliği gerçekleştirdi.
SEDEP beşinci yılında da birçok anlamlı etkinlik gerçekleştirmeye devam ediyor diyen Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, “SEDEP kapsamında Yalnız Değilsiniz etkinliğini gerçekleştirmek için Dağdere Mahallesindeyiz. Şerife Akkanat İlkokulu öğrencileri Dağdere İlkokulunu ziyaret etti ve buradaki öğrencilerle birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler. Yalnız Değilsiniz etkinliği kapsamında okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 35 okuldan 1200 öğrencimiz toplam 1600 öğrencimizi ziyaret edecekler. Bu etkinlik ile özel eğitim öğrencilerimiz ve kırsalda okuyan dezavantajlı öğrencilerimize ziyaret gerçekleştirilecek” dedi.
Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin de katılacağı “Yalnız Değilsiniz” adlı etkinliğe, Selçuklu ilçesindeki 35 okuldan yaklaşık 1200 gönüllü öğrenci iştirak edecek. Huzurevlerinde bulunan yaşlıları, Özel Eğitim Sınıflarında eğitim gören öğrencileri ve merkeze uzak mahallelerde bulunan okulları ziyaret edecek öğrenciler, ben, sen, o demeden “Biz” diyebilme bilincini ve algısını geliştirmek, farklılıkları gözetmeden herkese saygı duyulması gerektiği konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyorlar. Ziyaret edilen okullarda öğrenciler 40 dakika ortak etkinlik gerçekleştirecekler.
Son Haberler
04/11/2025
Selçuklu Gençlik Merkezi’ne Ziyaret Başkan Pekyatırmacı Gençlerle Buluştu

03/11/2025
Türkiye’ye örnek Pazar 24.kez kapılarını vatandaşlara açtı Selçuklu 2. El Pazarı Ekonomik ve Çevreci Alışverişin Merkezi Olmayı Sürdürüyor

02/11/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan Yeni Nesil Şehir Kütüphnesi’ne Ziyaret

31/10/2025
Başkan Pekyatırmacı Kampüs Camii’nde Gençlerle Bir Araya Geldi

29/10/2025
Selçuklu’da 40 Bin Metrekarelik Alanda Asfalt Çalışması Tamamlandı
