ALTAY, “MERKEZİN ALDIĞI HİZMETİ KÖYLERİMİZDE ALACAK”
06/02/2014
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, köy ziyaretleri kapsamında Selçuklu’ya bağlı Ardıçlı, Yükselen, Çaltı, Bağrıkurt, Dağdere, Kınık, Biçer ve Meydan köylerini ziyaret etti. 5 yıl boyunca Selçuklu’nun her noktasına kaliteli hizmetin götürülmesi için özveriyle çalıştıklarını ifade eden Başkan Altay, “Yeni dönemde de hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay köy ziyaretleri kapsamında Selçuklu’ya bağlı Ardıçlı, Yükselen, Bağrıkurt, Kınık, Biçer, Çaltı, Dağdere, Kale ve Meydan köylerinde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Ak Parti il, ilçe ve gençlik kolları yöneticilerinin de katıldığı ziyarette Başkan Altay, köylerde yaşayan vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.
Selçuklu’ya bağlı bütün köyleri tek tek dolaşarak, köylerin eksikliklerini ve ihtiyaçlarını yerinde görerek tespit etmeye çalıştıklarını belirten Başkan Altay, “İlçe sınırları içerisinde bulunan bütün belde, köy ve mahalleler yeni büyükşehir yasasıyla birlikte Selçuklu Belediyesi’nin hizmet alanına dahil olacak. Bu köylerde yol, su, kanalizasyon, çevre düzenlemesi, park-bahçe yapımı gibi bütün hizmetler Selçuklu Belediyesi tarafından yapılacak. Böylece merkezde yaşayan vatandaşımızın aldığı hizmeti Selçuklu’nun en uzak köyündeki vatandaşımız da alacak” dedi.
Son Haberler
03/02/2026
Selçuklu’da Berat Kandili Manevi Bir İklimde İhya Edildi

02/02/2026
Selçuklu’da Unutulmaz Gece “Kayahan Şarkıları Konseri” İlk Defa Sanatseverlerle Buluştu

01/02/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan Berat Kandili Mesajı

01/02/2026
Sagem’den Ailelere Akran Zorbalığı İle Mücadele Semineri

29/01/2026
Selçuklu Belediyesi Personeli ve Vatandaşlardan Kan Bağışı Kampanyasına Destek
