Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
40 GÜNLÜK HEYECAN BAŞLIYOR
18/06/2017
Selçuklu Belediyesi tarafından çocuklara cami sevgisi kazandırmak amacıyla hayata geçirilen "Güle Oynaya Camiye Gel" projesi, cami imamlarına yapılan proje tanıtımı ile start aldı.
"Güle Oynaya Camiye Gel" projesine 224 camide 2 bin 349 çocuk katılacak.
Selçuklu Belediyesi'nin, 40 gün boyunca camide sabah namazına katılan çocuklara bisiklet hediye edeceği "Güle Oynaya Camiye Gel" projesi kapsamında cami imamlarına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Selçuklu Belediyesi, Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda imamlara proje detayları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, projeye desteklerinden dolayı imamlara teşekkür etti.
Çocuklarımıza cami sevgisini aşılamak istiyoruz
Bugün bir araya gelmemizin nedeni çocuklarımıza cami sevgisini aşılamak için başlattığımız bir işle ilgili istişare etmek diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay," Biz bir ön kayıt aldık ve ön kayıttaki listeleri arkadaşlarımız sizlere cami cami ayırarak ilettiler. Sizlerden ricamız çocuklarımızın devam sürecini kontrol etmeniz. Bir iyilik yaparken çocukların zihninde başka bir kötülüğün filizini ekmeyelim. Sizden ricamız bu listelere mümkün olduğunca kurallara uygun bir şekilde işaretleme yapmanız" dedi.
"Güle Oynaya Camiye Gel" projenin ilk kez uygulanan bir proje olduğuna dikkat çeken Başkan Altay, " Belki daha önce bu projeyi yapmak gerekiyordu ama istişare etme fırsatımız pek olmadı. İstiyoruz ki her yıl bunu devam ettirelim. Aslında bu bir pilot uygulamadır. Biz de şimdi eksiklerimizi görüyoruz. Bazı düzeltmeleri belki belli istişarelerle bir araya gelerek yapacağız. Hedefimiz çocuklarımızın yaz tatilini boşa geçirmeden babalarıyla ve anneleriyle birlikte camiye gelmelerini sağlamak. Katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Proje Cami İle Çocukları Buluşturacak
Cami ile çocukları buluşturacak "Güle Oynaya Camiye Gel" projesi, Selçuklu'da 6-14 yaş aralığındaki çocukların camiye gelmesini özendirmek, camiyi tanıyıp, sevmelerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçiriliyor. Proje kapsamında 19 Haziran - 13 Ağustos tarihleri arasında yaklaşık 60 gün içinde 40 gün sabah namazına gelen çocuklara Selçuklu Belediyesi tarafından bisiklet hediye edilecek.
Son Haberler
06/02/2025
Selçuklu Belediyesi Emıtt 2025’te Parlıyor
06/02/2025
Selçuklu 700 bin 358 Nüfusu ile Konya’da Zirvedeki Yerini Korudu
05/02/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
04/02/2025
Zillerine basarak apartman çökmeden insanları uyarmıştı Başkan Pekyatırmacı, Konya’da Onlarca Canın Kurtarılmasına Vesile Olan Gençle Bir Araya Geldi
03/02/2025
Sporun Merkezi Selçuklu Masa Tenisi Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı