Logo

ALTAY,“SELÇUKLU’YA DEĞER KATAN PROJELERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

05/03/2014

  • Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bosna Hersek Mahallesi halkıyla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların isteklerini dinleyen Başkan Altay, “Hemşehrilerimizin de desteğiyle Selçuklu’ya değer katan projelerimizi sürdüreceğiz” dedi.

                         

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, vatandaşlarla bir araya gelmeye, vatandaşların istek ve önerilerini yerinde dinlemeye devam ediyor. Bosna Hersek Mahallesi’nde halk ve esnafla bir araya gelen Başkan Altay’a, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri ve Selçuklu Belediyesi meclis üyeleri adayları de eşlik etti.

 

Selçuklu’ da yaşayan insanlara her alanda hizmetin en iyisini sunmak için gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Altay, “Selçuklu Belediyesi olarak beş yıl boyunca ilçemize aşkla hizmet ettik. Belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Beş yıl boyunca Selçuklu’ da hayata geçirdiğimiz projeler ve çalışmalarla Selçuklu’ ya değer kattık. Her yaştan hemşehrimize sunduğumuz farklı hizmetler ve sizlerden aldığımız bu güvenle Selçuklu’ yu yaşam kalitesi yüksek bir ilçe haline getirdik” dedi.

 

Selçuklu Belediyesi tarafından Bosna Hersek Mahallesi’nde açılan Selçuklu Gençlik Merkezi’ni de ziyaret eden Başkan Altay, “Selçuklu da yer alan iki üniversite ve yoğun öğrenci potansiyeli ile önemli bir eğitim bölgesi. Şehir dışından üniversite eğitimi için Konya’ya gelen öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerine de cevap veren büyük bir ilçe. Selçuklu Belediyesi olarak üniversiteli gençlerin sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirmek amacıyla Bosna Hersek Mahallemize kazandırdığımız gençlik merkezinden günde 500 öğrenci faydalanıyor. Sınav dönemlerinde 24 saat açık olan merkezde, öğrencilere kütüphane, ders çalışma salonları, toplantı salonu, kablosuz internet bağlantısı ve kantin gibi hizmetler sunuluyor” dedi.

 

 Ziyaretlerin ardından Bosna Hersek Mahallesi’nde bulunan semt pazarını ziyaret eden Başkan Altay, pazarcı esnafı ve vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Sosyal Medyada Paylaş:

FacebookFacebookTwitterTwitterLinkedInLinkedInTelegramTelegram
© 2025 Selçuklu Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.