Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
Mahalle Sakinleri İstedi BAŞKAN ALTAY YAPIYOR
22/10/2017
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Tepekent Mahallesi'nde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulundu.
Selçuklu Belediyesi, merkeze kazandırdığı projelerle şehrin prestijine katkı sunarken merkeze yeni bağlanan mahallelere de ihtiyaçlar doğrultunda hizmetler kazandırmaya devam ediyor. Yeni Büyükşehir Yasası ile Selçuklu'ya bağlanan Tepekent Mahallesi'nin sosyal hayata katkı sağlaması amacıyla yapımına başlanan Tepekent Sosyal Tesisi'nin yapımı sürüyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmaların devam ettiği tesiste incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Selçuklu Belediyesi'nin Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçeye bağlanan beldelerdeki sosyal donatı eksikliklerini tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay," Tepekent Mahallemizde vatandaşlarımızın düğünlerini yapabileceği, toplantılarını düzenleyeceği özellikle burasının iklim koşullarından dolayı kışın bir arada bulunabilecekleri güzel bir sosyal tesis inşa ediyoruz. 1300 m² alanda 1 milyon 300 bin TL’ye mal olacak sosyal tesisimizin şuanda % 80’lik aşaması da tamamlanmış oldu. Tepekent Sosyal Tesisleri tamamlandığında Tepekent’teki kardeşlerimizin sosyal hayatına çok önemli bir katkı sağlayacak. Özellikle düğünlerin, nişanların yapılabileceği, erkekler ve bayanlar için ayrı bölümlerden oluşan ve mimarisiyle de Tepekent’e değer katacak bir sosyal tesis kazandırıyoruz. Tepekent Sosyal Tesisimizin Selçuklumuza ve Tepekentimize hayırlı olmasını temenni diliyorum" dedi.
Hemşehrilerimizin öncelikli istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hem merkezde hem de mahallelerde çalışmaları sürdüğünü ifade eden Başkan Altay, "Büyükşehir Yasası ile birlikte bize bağlanan mahalle ve beldelerimizde öncelikle ihtiyaçları doğru tespit etmek ve ona göre çözümler üretmek için başlangıçta bir çalışma yürütülmüştü. Bu bağlamda Başarakavak ve Sızma’da sosyal tesisler tamamlandı. Tepekent’in nüfusunun daha fazla ve kalabalık olmasından dolayı buraya daha büyük bir tesis inşa ediyoruz. Tepekent Sosyal Tesisi de tamamlandığında bize bağlanan 3 beldenin sosyal imkanlara kavuşacağı yeni tesisler oluşmuş olacak. Beldelerimize, köylerimize, mahallerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Tepekent Sosyal Tesisi'ndeki incelemelerinin ardından Tepekent sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Altay, sürdürülen belediye çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi, gelen istek ve önerileri dinledi.
Son Haberler
06/02/2025
Selçuklu Belediyesi Emıtt 2025’te Parlıyor
06/02/2025
Selçuklu 700 bin 358 Nüfusu ile Konya’da Zirvedeki Yerini Korudu
05/02/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
04/02/2025
Zillerine basarak apartman çökmeden insanları uyarmıştı Başkan Pekyatırmacı, Konya’da Onlarca Canın Kurtarılmasına Vesile Olan Gençle Bir Araya Geldi
03/02/2025
Sporun Merkezi Selçuklu Masa Tenisi Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı