Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
Başkan Altay Cuma Buluşması`nda müjdeledi; MUSALLA BAĞLARI EMEKLİ LOKALİ KASIM`DA AÇILACAK
10/11/2017
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma buluşmaları kapsamında Musalla Bağları Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazı’nı Yeşil Camii’nde kılan Başkan Altay namaz sonrasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma buluşmaları devam ediyor. Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile görüşerek istek ve önerilerini ilettikleri buluşmalarının bu haftaki adresi Musalla Bağları Mahallesi oldu. Yeşil Camii'nde kılınan Cuma Namazının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, belediye hizmetleriyle ilgili olarak gelen istek ve önerileri dinledi. Programda Başkan Altay’a, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve Musalla Bağları Mahalle Muhtarı Şenay Çoban eşlik etti.
Selçuklu halkına belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Altay, “Selçuklu’ da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Gelenekselleşen Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizle, Selçuklu’nun geleceği için hasbihal ediyoruz. Bu buluşmalar yapılan hizmetlerin anlatılmasına ve hizmet planımızın şekillenmesine katkı sağlıyor” dedi.
Selçuklu Belediyesi olarak altyapı, asfalt, imar, temizlik ve yeşil alan çalışmalarında önemli başarılar yakaladıklarını ifade eden Başkan Altay,“Bu hizmetlerin yanında Selçuklu da her yaştan vatandaşımızın yararlanması amacıyla planladığımız sosyal ve spor tesisleri ile yaşam merkezlerini hayata geçirdik. İlçemize kazandırdığımız yüzme havuzları, tenis kortu, aile yaşam merkezler, emekli lokalleri ile de Selçuklu’nun yaşam kalitesine katkı sağladık” dedi.
Selçuklu Belediyesi tarafından mahallede yapımı tamamlanan ve içersinde yeni muhtar ofisi ve emekli lokalinin de yer aldığı binada incelemelerde de bulunan Başkan Altay, "Nüfusun yoğun olduğu Musalla Bağları mahallemizde emeklilerimizden yoğun bir lokal talebi vardı. Biz de bu doğrultuda lokalimizin yapımına başladık ve inşaatını tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Son Haberler
06/02/2025
Selçuklu Belediyesi Emıtt 2025’te Parlıyor
06/02/2025
Selçuklu 700 bin 358 Nüfusu ile Konya’da Zirvedeki Yerini Korudu
05/02/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
04/02/2025
Zillerine basarak apartman çökmeden insanları uyarmıştı Başkan Pekyatırmacı, Konya’da Onlarca Canın Kurtarılmasına Vesile Olan Gençle Bir Araya Geldi
03/02/2025
Sporun Merkezi Selçuklu Masa Tenisi Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı