İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
İmar Durum Sorgulama
Arama Sonuçları
SELÇUKLU YENİ BİR TESİSE DAHA KAVUŞUYOR
25/02/2018
Selçuklu'da son yıllarda başta eğitim ve sağlık olmak üzere hayatın her alanında yapılan hizmetler ilçenin yaşam kalitesini arttırmaya devam ediyor. Bu kapsamda başta Selçuklu Belediyesi olmak üzere sivil toplum kuruluşları eliyle de birçok hizmet ilçeye kazandırılıyor. Bu çalışmalardan biri olan ve Selçuklu Hizmet ve Eğitim Vakfı (Merkez Sev) tarafından Sille Ak Mahallesi'nde yapımı tamamlanan huzurevi de açılış için gün sayıyor. Nisan ayında hizmet vermeye başlayacak tesis kimsesi olmayan ve maddi imkansızlık çeken vatandaşlara sıcak bir yuva olacak.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Merkez Selçuklu Hizmet ve Eğitim Vakfı (Merkez Sev) tarafından Sille Ak Mahallesi'nde yapımı tamamlanan huzurevini ziyaret etti. Merkezi gezen ve çalışmalarda gelinen son nokta hakkında bilgiler alan Başkan Altay'a ziyarette Merkez Sev Başkanı Latif Başaşçı da eşlik etti.
Başkan Altay'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Merkez Sev Başkanı Latif Başaşçı," Açılışı yapılacak huzurevinin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ifade ederek desteklerinden dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.
Merkez Sev olarak milli ve manevi değerler çerçevesinde yardımseverlik temelli hizmetler üretmek için çalıştıklarını ifade eden Başaşçı,"Bu çalışmalar içerisinde kimsesiz ve maddi imkansızlık çeken yaşlılarında daha iyi şartlarda yaşamaları amacıyla 2014 yılında ilk adımını attığımız huzurevi inşaatında sona yaklaştık. Nisan ayında hizmete sunmayı planladığımız tesisimiz iki blok ve 92 yataktan oluşuyor. İnşallah merkezimizde ağırlayacağımız yaşlılarımızın bir ev konforunu yaşayabilecekleri her türlü konforun düşünüldüğü huzurevimiz toplantı salonu ve kültürel aktivitelerin yapılabileceği sosyal donatılara da sahip bulunuyor” dedi.
Konya'nın her alanda olduğu gibi sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanında da her zaman en iyi örnekleri sergileyen bir şehir olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,"Çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Merkez Sev de bünyesinde güzel hizmetlere imza atan bir derneğimiz. Hizmet aşamasına gelen bu tesis de vakfın daha önceki değerli çalışmalarının bir devamı niteliğinde olmuş. İnşallah burada maddi imkansızlık çeken ve kimsesi olmayan vatandaşlarımız için sıcak bir yuva ortamı oluşacak. Bu vesile ile bu kıymetli hizmetin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Vakıf Başkanı Latif Bey olmak üzere hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Tesisin en kısa sürede açılarak hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum" dedi.
Son Haberler
05/06/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan Kurban Bayramı Mesajı
05/06/2025
Başkan Pekyatırmacı belediye personeli ile bayramlaştı “Bu Kadim Şehrin Geçmişine Layık, Geleceğine Umut Olacak Hizmetleri Hayata Geçiriyoruz”
04/06/2025
Selçuklu Belediyesi Bayram Öncesi Hazırlıklarını Tamamladı
03/06/2025
Selçuklu’da Sanayi Esnafı Atık Yönetimi Konusunda Bilgilendiriliyor
03/06/2025
Türkiye Örnek Gösterilen ‘İlk Adım Ebe Gebe Okulu’nun bir yenisi daha Konya’ya kazandırılıyor Selçuklu Belediyesi’nden “Aile Yılı”na Anlamlı Katkı