Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
BAŞKAN ALTAY, “ÜÇ AYLAR FIRSATTIR”
21/03/2018
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Regaib Kandili münasebetiyle yayınladığı mesajında üç ayların bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini diledi.
Üç ayların müjdecisi olan Regaib Kandiline kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mübarek gün ve gecelerin birlik, beraberlik ve dayanışma için değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Başkan Altay, “Regaib kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah’ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Üç ayların içinde bulunan kandil geceleri af ve mağfiret geceleri olmakla beraber akraba, komşu ve dostlarla olan ilişkilerin tekrar gözden geçirilmesi, küskünlüklerin unutulması için önemli bir fırsattır” dedi.
Başkan Altay,“ Regaib Kandili, Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel gecelerden biridir. Bütün İslam âlemi için iyi bir fırsat olan bu geceleri çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu mübarek günleri fırsat bilerek; sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarının güçlenmesine gayret göstermeliyiz” dedi.
Rahmet, feyiz ve bereket kapılarının ardına kadar açıldığı 3 ayların duaların kabul olduğu bereketli bir zaman dilimi olduğunu ifade eden Başkan Altay,"Bu manevi aylarda başta Afrin olmak üzere vatan savunması için yurt içi ve yurt dışında görev alan tüm kahraman güvenlik güçlerimize dualarımızla destek olalım. Regaib Kandilinin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini diliyor, bu vesile ile hemşehrilerimizin ve bütün İslam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyorum" dedi.
Son Haberler
07/02/2025
Selçuklu’da Cuma Buluşmaları Hizmet Kalitesini Artırıyor
06/02/2025
Selçuklu Belediyesi Emıtt 2025’te Parlıyor
06/02/2025
Selçuklu 700 bin 358 Nüfusu ile Konya’da Zirvedeki Yerini Korudu
05/02/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
04/02/2025
Zillerine basarak apartman çökmeden insanları uyarmıştı Başkan Pekyatırmacı, Konya’da Onlarca Canın Kurtarılmasına Vesile Olan Gençle Bir Araya Geldi