Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ’NDE SON ÖDEME;2 HAZİRAN
08/05/2014
Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin Mayıs ve Kasım aylarında olmak üzere 2 taksitte ödendiği hatırlatılarak; “Mükelleflerimiz 2 Haziran 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar emlak vergisinin ilk taksitini, TC kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile Selçuklu Belediyesi hizmet binası veznelerine, Konya Büyükşehir Belediyesi Koski Binası’nda bulunan Selçuklu Belediyesi veznelerine nakit veya kredi kartı ile ödeyebilirler. Ayrıca vatandaşlar kredi kartı ile yapılan işlemlerde isterlerse anlaşmalı bankaların kartlarına 6 taksite kadar ödeme imkanından faydalanabilirler. Ayrıca Türkiye’nin her yerindeki postanelerden 474142 nolu posta çeki hesabına mükellef sicil numarası ve T.C kimlik numarası eklenerek ödeme yapılabileceği gibi, isteyen mükelleflerimiz e-belediyecilik uygulaması kapsamında internet üzerinden www.selcuklu.bel.tr web adresinden de kredi kartı veya banka kartı ile de ödeyebilirler. Ayrıca internet üzerinden yapılan ödemelerde Halkbank Paraf kredi kartına 6 taksit imkanı bulunuyor. ” denildi.
Atm ve İnternetten Vergi Ödeme Kolaylığı
Vergi ödemeleri için ATM ve İnternet bankacılığı uygulamasıyla mükelleflere kolaylıklar sağlandığına dikkat çekilen açıklamada, Halk Bankası, Ziraat Bankası ATM ve internet bankacılığı sisteminden de mükellef sicil numarası ile vergi ödenebileceği belirtildi. Sunulan hizmetlerle vatandaşların zaman kaybetmeden, hızlı bir şekilde ödeme yaptığı belirtilerek; “Geçmiş dönemlerde veznelerde oluşan uzun ödeme kuyrukları da artık oluşmuyor ”denildi. Açıklamada, mükelleflerimizin gecikme zammına maruz kalmamaları için belirtilen süre içinde vergilerini ödemeleri menfaatlerine olacaktır. Ödeme süresi içinde ödenmeyen vergiler için 6183 sayılı kanun gereğince gecikme zammı uygulanacak.” denildi.
Selçuklu Belediyesi vezneleri 31 Mayıs Cumartesi ve 1 Haziran Pazar günleri de vatandaşların vergilerini ödeyebilmeleri amacıyla hizmet verecek.
Son Haberler
05/02/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
04/02/2025
Zillerine basarak apartman çökmeden insanları uyarmıştı Başkan Pekyatırmacı, Konya’da Onlarca Canın Kurtarılmasına Vesile Olan Gençle Bir Araya Geldi
03/02/2025
Sporun Merkezi Selçuklu Masa Tenisi Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı
02/02/2025
Sille Hacı Ali Ağa Hamamı’nın Restorasyonu Devam Ediyor SELÇUKLU BELEDİYESİ TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRASA SAHİP ÇIKIYOR
31/01/2025
Selçuklu’da Cuma Buluşması Geleneği Sürüyor