Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
DEV EKRANDA MİLLİ MAÇ COŞKUSU
15/10/2019
Selçuklu Belediyesi Bosna Hersek Mahallesi’nde kurduğu dev ekranla maçı izleyen binlerce vatandaşın milli maç coşkusuna ortak oldu. Maç boyunca heyecanın dinmediği alanda Milli Takımımıza olan destek tezahüratları bir an olsun dinmedi.
Selçuklu Belediyesi A Milli Futbol Takımımız için önemi büyük olan ve Fransa ile oynanan milli maçı Bosna Hersek Mahallesinde dev ekranda vererek milli coşkuya ortak oldu.Bosna Hersek Mahallesi’nde pazar yerine kurulan dev ekranda milli maçı izlemeye bayraklar ve milli formalarla gelen vatandaşlar doksan dakika boyunca tezahürat ederek milli takıma destek verdi.
Milli Takımımızın attığı gol sonrasında alanda yaşanan büyük sevinç milli beraberliğimizin ne kadar üst seviyede yaşandığının göstergesi oldu.
Barış Pınarı Harekatı’nda canı pahasına görev yapan Mehmetçiği de unutmayan vatandaşlar Mehter Marşı’nı hep bir ağızdan söyledi.
Maçta milli takımımızın attığı gol sonrasında verdiği Mehmetçik selamını ekrana getirmeyen Fransız televizyonu sosyal medyada milyonlarca yapılan asker selamlı paylaşımlarla tüm dünya kamu oyuna bir mesaj niteliğinde oldu.
Son Haberler
22/04/2025
Başkan Pekyatırmacı: “Aziz Milletimiz 23 Nisan ile Binlerce Yıllık Hoşgörüsünü ve Sevgisini Tüm Dünyaya İlan Etmektedir”
21/04/2025
Yazarlar Öğrencilerle Bir Araya Geliyor Selçuklu’da “Okur Yazar Buluşmaları” Sürüyor
20/04/2025
VATANDAŞLAR SORDU BAŞKAN PEKYATIRMACI CEVAPLADI
18/04/2025
Selçuklu’da Okullar Arası 2. Halk Oyunları Şenliği Coşkuyla Gerçekleştirildi
17/04/2025
650 Çevre Gönüllüsü 2000 Fidanı Toprakla Buluşturdu Selçuklu’da Yeşil Doku Güçlenmeye Devam Ediyor