Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN İDLİB ŞEHİTLERİNE BAŞSAĞLIĞI MESAJI
28/02/2020
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı İdlib’de Esed rejim güçlerinin yaptığı hain saldırı sonucunda şehit olan 33 asker için başsağlığı mesajı yayınladı.
Başkan Pekyatırmacı, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Suriye yıllardır Türkiye’nin kanayan bir yarası haline gelmiştir. Her ne kadar başka bir ülkeden bahsetsek de bu ülkede yaşanan savaş ülkemizi de olumsuz etkilemektedir. Suriye’de savaşın bitmesi için hükümetimizin aldığı kararla Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Suriye’ye girmiş ve oraya barış götürmek adına mücadelesini sürdürmektedir. Rejim güçleri ile süren bu savaşta maalesef acı bir haber yüreklerimizi dağladı. 33 askerimizin şehadet tüm Türkiye’yi derinden sarsmıştır. Hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet ve kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Yine Konyamıza ve Selçuklumuza da şehit ateşi düştü. Saldırı sırasında şehit olan Teğmen Bayram Olgun kardeşimizin ailesi de ilçemize bağlı Tepekent mahallesinde ikamet ediyor. Şehadet haberi ulaşan Olgun ailesinin acısını yüreğimizde paylaşıyoruz" dedi.
Yapılan saldırıya askerimizin misliyle karşılık verdiğini ifade eden Başkan Pekyatırmacı, "Bu hain saldırı Esed rejiminin Türkiye’ye beslediği kin ve nefreti bir kez daha göstermiştir. Hiçbir savaş hukukunda bu tarz bir saldırı kabul görmemiş ve dünya kamuoyu tarafından onaylanmamıştır. Esed rejiminin de yaptığı alçakça bir saldırıdan başka bir şey değildir. Şunu tüm milletimiz bilmelidir ki hükümetimiz gereken cevabı misliyle verecek ve şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacaktır. Gereken cevabın misliyle verildiğinden hiçbir kuşkumuz yoktur. Sınırlarımızın ötesinde de olsa ülkemizi, devletimizi ve milletimizi tehdit eden bir unsur varsa bunu yok etmek için her zaman gücümüz vardır, her zaman muktediriz. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın. Bundan sonraki süreçte de her türlü durumda hükümetimizin ve Mehmetçiğimizin yanındayız. İçinden geçtiğimiz bu zor günlerde millet olarak kenetlenmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da sağlamlaştırmalıyız" dedi.
Son Haberler
07/02/2025
Selçuklu’da Cuma Buluşmaları Hizmet Kalitesini Artırıyor
06/02/2025
Selçuklu Belediyesi Emıtt 2025’te Parlıyor
06/02/2025
Selçuklu 700 bin 358 Nüfusu ile Konya’da Zirvedeki Yerini Korudu
05/02/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
04/02/2025
Zillerine basarak apartman çökmeden insanları uyarmıştı Başkan Pekyatırmacı, Konya’da Onlarca Canın Kurtarılmasına Vesile Olan Gençle Bir Araya Geldi