BAŞKAN PEKYATIRMACI ÇOCUKLARLA BULUŞTU
13/05/2020
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, hükümetin 0-14 yaş aralığındaki çocuklar için belirlenen saatlerde parka giden çocuklarla buluştu
Koronavirüs önlemleri kapsamında evde kalan çocuklar için verilen 11.00 – 15.00 saatleri arasında dışarı çıkma izni kapsamında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı parkta çocuklarla bir araya geldi. Sancaktepe Parkında incelemelerde bulunan Başkan Pekyatırmacı çocuklarla da sohbet etti. Başkan Pekyatırmacı çocukların evde sıkıldığını belirterek, alınan önlemlerin kendileri ve büyüklerinin sağlığı açısından önemli olduğunu çocuklara anlattı.
Başkan Pekyatırmacı; “Parklarda çocuklarımızın seslerine hasret kaldık”
Parklarda çocukların güvenliği için önlem aldıklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Hükümetimizin çocuklarımız için izin verdiği günden bu yana çocuklarımız için ekiplerimizi seferber ettik. Ekiplerimiz kararın alındığı günden bu yana parklarımızda dezenfekte çalışmaları yaptılar. Çocuklarımızın parklarda güvenle oynayabilmeleri için gereken önlemleri aldık. Parklarımızda çocuklarımızın seslerine hasret kalmıştık, inşallah virüsü yendikten sonra bu parklar cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle dolacaktır. Bugün bile kismi de olsa bu sesleri duymak beni ziyadesiyle memnun etti.” şeklinde konuştu.
Son Haberler
09/07/2025
Modern Altyapı, Güçlü Selçuklu Selçuklu, Mahallelere Değer Katan Dokunuşlara Devam Ediyor
08/07/2025
Selçuklu 2. El Pazarı Ekonomik Alışverişin Adresi Olmaya Devam Ediyor
06/07/2025
Selçuklu Belediyesi Dev Spor Kompleksiyle Türk Sporuna Değer Katacak Olimpiyat Sporcuları Selçuklu Vizyonuyla Yetişecek
04/07/2025
Selçuklu’da Üret Türkiye Güçlensin KOP Seracılık Yaygınlaşıyor Projesi’ne Başvurular Başladı
04/07/2025
Başkan Pekyatırmacı Kılınçarslan Mahallesi Sakinleriyle Buluştu