Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
SELÇUKLU’DA PROTOKOL DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ
06/08/2020
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Konya protokolü ile ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek sosyal mesafe ve hijyen uyarılarında bulundu.
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen koronavirüs ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sosyal medya hesabında “Tüm Türkiye’de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz” ifadelerinden sonra Selçuklu ilçesinde de harekete geçildi. İlçe genelinde denetimler sürerken İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy da Rauf Denktaş Caddesi üzerindeki denetimlere katıldı. Cadde üzerindeki lokanta, bakkal, pastane gibi işletmelere yapılan denetimlerde vatandaşlar ile esnaflar sosyal mesafe ve hijyen konusunda uyarıldı.
Başkan Pekyatırmacı; “Kurallara uymamanın vebali vardır”
Denetimlerin virüsün yayılmasını önlemek adına önemli olduğuna vurgu yapan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Tüm Türkiye’de yapılan denetimlere biz de Sayın İçişleri Bakan yardımıcımız, Valimiz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz ve iki oda başkanımız ile birlikte katıldık. Bu denetimler virüsün yayılmasına engel olma noktasında büyük önem arz ediyor. Çünkü sokaklarda, parklarda, marketlerde kurallara uymayan çok sayıda hemşehrilerimiz var. Yapılan denetimler ve verilecek cezalar caydırıcı olacak ve herkes daha dikkatli olacaktır. Ben buradan hemşehrilerimize bir uyarıda daha bulunmak istiyorum; bu verilecek cezalardan da önemlisi kul hakkıdır. İnsanların hastalanmasına ve ölümüne sebep olabilirsiniz. Bu vebalin altına kimse girmesin kurallara uyalım virüsü birlikte yenelim.” şeklinde konuştu.
Denetimlere İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, Selçuklu Kaymakamlığına vekalet eden Meram Kaymakamı Resul Çelik, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk askeri ve sivil erkan ile kurum başkan yardımcıları ve kurum müdürleri katıldı.
Son Haberler
07/02/2025
Selçuklu’da Cuma Buluşmaları Hizmet Kalitesini Artırıyor
06/02/2025
Selçuklu Belediyesi Emıtt 2025’te Parlıyor
06/02/2025
Selçuklu 700 bin 358 Nüfusu ile Konya’da Zirvedeki Yerini Korudu
05/02/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
04/02/2025
Zillerine basarak apartman çökmeden insanları uyarmıştı Başkan Pekyatırmacı, Konya’da Onlarca Canın Kurtarılmasına Vesile Olan Gençle Bir Araya Geldi