Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN KIZILAY TIRINA ZİYARET
15/09/2020
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı Kızılay Mobil Kan Merkezini ziyaret etti. Başkan Pekyatırmacı Suriye’de Kızılay’a düzenlenen alçak saldırıyı da kınadı.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı artan kan ihtiyacını karşılamak için yoğun bir şekilde çaba harcayan Kızılay Selçuklu Şubesinin mobil kan alma aracını ziyaret etti. Başkan Pekyatırmacı ve Kaymakam Yamlı kan veren vatandaşlara teşekkür ederek. yetkililerden kan bağışları ile ilgili de bilgi aldı.
“Kızılay’a yapılan alçakça saldırı cezasız kalmayacaktır”
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Kızılay’ın her zaman nerede ihtiyaç olursa yardıma koşmaya hazır olduğunu ifade ederek Suriye’de Kızılay’a yapılan alçakça saldırıyı kınadı. Başkan Pekyatırmacı : “ Kızılay kurulduğu günden bu yana nerede kendisine ihtiyaç duyulsa anında organize olarak varlığını hissettiren bir kuruluşumuzdur. Özellikle son dönemde pandemi ve sıcakların artması sebebiyle kan ihtiyacı da artmıştır. Bu ihtiyacı karşılamak üzere burada mobil kan merkezinde kan depolayan Kızılay’ı ziyaret etmekten keyif aldık vatandaşlarımızın ilgisi de bizleri sevindirdi. Suriye’nin kuzeyinde sırf oradaki mazlumların yanında olmak amacıyla orada olan Kızılay’a ateş açan ve bir personelimizi şehit eden alçakları kınıyorum. Saldırı sonrasında şehit olan Kızılay çalışanına Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyor yaralanan personellere de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Güvenlik güçlerimizin saldırganları tez zamanda bulacağından kuşkumuz yok. bu tarz saldırılar ülkemizi ve Kızılay’ı faaliyetlerinden asla caydıramaz” şeklinde konuştu.
Başkan Pekyatırmacı ve Kaymakam Yamlı kan veren vatandaşlarla sohbet ederek bağışları sebebiyle teşekkür etti.
Son Haberler
07/02/2025
Selçuklu’da Cuma Buluşmaları Hizmet Kalitesini Artırıyor
06/02/2025
Selçuklu Belediyesi Emıtt 2025’te Parlıyor
06/02/2025
Selçuklu 700 bin 358 Nüfusu ile Konya’da Zirvedeki Yerini Korudu
05/02/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
04/02/2025
Zillerine basarak apartman çökmeden insanları uyarmıştı Başkan Pekyatırmacı, Konya’da Onlarca Canın Kurtarılmasına Vesile Olan Gençle Bir Araya Geldi