BAŞKAN PEKYATIRMACI ALTYAPI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

21/09/2020
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Seymenler Caddesindeki altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, belediye yatırımlarını incelemeye devam ediyor. Fen İşleri ekipleri tarafından Seymenler Caddesinde sürdürülen altyapı çalışmalarını inceleyen Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu'nun yaşam kalitesini yükselten ve ilçenin çehresini değiştiren altyapı ve asfalt çalışmalarının planlı ve programlı olarak devam ettiğini, mevsim koşulları elverdikçe de çalışmaların sürdürüleceğini söyledi.
Toplamda bin 100 metre uzunluğunda ve 2 bin 679 ton ağırlığında asfalt kullanılan Seymenler Caddesinde aynı zamanda 5 bin 600 metrekare parke ve bin 900 metre bordür çalışması yapıldı.
Selçuklu’ya değer kazandırmak için her geçen gün çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı “Selçuklu’da bugüne kadar önemli belediyecilik hizmetleri planlanmış ve uygulanmış, şehrin geleceğine yön veren ve planlı gelişmesini öngören çalışmalar yapılmıştır. Şehrimizi geleceğe hazırlarken hemşehrilerimizin beklentilerini de karşılayacak şekilde ve bütün Türkiye’ye örnek teşkil edecek şekilde bir çalışma anlayışıyla hareket ediyoruz. Bu kapsamda daha önce planlamaya aldığımız noktalarda asfaltlama ve altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz ” dedi.
Başkan Pekyatırmacı incelemelerin ardından bölgede yer alan iş yerlerini ziyaret ederek esnaf ile görüştü.
Son Haberler
05/02/2026
Çevreye Duyarlı Nesiller Selçuklu’da Yetişiyor

04/02/2026
Selçuklu Belediyesi Eğitim ve Spor Yatırımlarını Sürdürüyor Selçuklu Fen Lisesi Kapalı Spor Salonu ve Suni Çim Saha’nın Resmi Açılışı Gerçekleştirildi

04/02/2026
“Genç Paldır Güldür Şov” Sanatseverlerden Tam Not Aldı

03/02/2026
Selçuklu’da Berat Kandili Manevi Bir İklimde İhya Edildi

02/02/2026
Selçuklu’da Unutulmaz Gece “Kayahan Şarkıları Konseri” İlk Defa Sanatseverlerle Buluştu
