SELÇUKLU BELEDİYESİ’NDEN AZERBAYCAN’A TAM DESTEK

30/09/2020
Selçuklu Belediyesi, Ermenistan’la girdiği çatışmada kardeş ülke Azerbaycan’a tam destek veriyor. Selçuklu Belediyesi, Türkiye ile Azerbaycan'ın birlik ve beraberliğinin göstergesi olarak Tropikal Kelebek Bahçesine Azerbaycan Bayrağı yansıttı.
Ermenistan’ın Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesine yaptığı saldırıların ardından başlayan çatışmalar devam ederken Selçuklu Belediyesi kardeş ülke Azerbaycan’a tam destek verdi. Selçuklu Belediyesi tarafından destek amacıyla Tropikal Kelebek Bahçesine Azerbaycan Bayrağı yansıtıldı. Sosyal medyada paylaşılan Azerbaycan Bayrağı yansıtılmış Tropikal Kelebek Bahçesi fotoğrafı ‘Safımız belli olsun’ mesajı ile paylaşıldı.
Başkan Pekyatırmacı; Azerbaycan’ın en büyük destekçileriyiz
Azerbaycan’a desteklerinin süreceğini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Kardeş ülke Azerbaycan, Ermenilerin saldırılarına karşı sessiz kalmayarak karşılık vermiştir. Ülke olarak Azerbaycan’ın yanındayız. Selçuklu Belediyesi olarak onlara destek olduğumuzu göstermek, onlara moral vermek amacıyla Tropikal Kelebek Bahçemize Azerbaycan Bayrağını yansıttık. 15 Temmuz’u yaşadığımız gün Azeri kardeşlerimiz bize destek verdiği gibi biz de onların bu sancılı sürecinde en büyük destekçileriyiz.” şeklinde konuştu.
Son Haberler
25/05/2026
Selçuklu Belediyesi’nden üstat Necip Fazıl’a vefa Şair ve Fikir Adamı Necip Fazıl Kısakürek Ölüm Yıl Dönümünde Unutulmadı

24/05/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan Kurban Bayramı Mesajı

24/05/2026
Selçuklu Bayrama Hazır

24/05/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan Kurban Bayramı Mesajı

22/05/2026
Gençlerden rock konseri ve tiyatro Selçuklu’da Sanat Rüzgarı
