BAŞKAN PEKYATIRMACI`DAN ÜÇ OKULA ZİYARET

28/01/2021
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçede bulunan üç okulu ziyaret ederek, okul müdürlerinden eğitim dönemine yönelik çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu ilçe sınırlarında bulunan Mediha -Hasan Tahsin Alaylı Görme Engelliler Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ve Konya Çimento Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaret etti. Okul idarecileriyle görüşen Başkan Pekyatırmacı, 15 Şubat’ta başlaması planlanan yüz yüze eğitim hazırlıkları hakkında bilgi alarak fiziki şartları yerinde inceledi.
Başkan Pekyatırmacı’ya ziyaretinde Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ile belediye başkan yardımcıları da eşlik etti.
Başkan Pekyatırmacı; “Okullarımızın fiziki imkanlarını artırmak için çalışmalar yapıyoruz”
Okullarda özlenen tabloya yeniden kavuşulacağını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Okullarımızda öğrenci seslerini öğretmenlerimiz gibi biz de özledik. Pandemi nedeniyle öğrencilerimiz okullarından uzak kaldılar. İnşallah aşı yapılan kişi sayısı arttıkça normalleşme süreci önümüzdeki dönemde daha da hızlanacak ve 15 Şubat’tan itibaren de okullarımızın yüz yüze eğitime başlaması planlanıyor.Okullarımızın fiziki imkanlarının eğitim sürecine hazır olduğunu görmek sevindirici. Selçuklu Belediyesi olarak her dönemde olduğu gibi pandemi döneminde de eğitime olan desteğimizi devam ettirdik. İnşallah pandemi sonrasında çocuklarımız okullarına döndüklerinde onları ziyaret ederek yeniden bir araya gelmeyi gönülden istiyoruz.” şeklinde konuştu.
Son Haberler
07/04/2026
Selçuklu’da Dünya Sağlık Günü’nde Anlamlı Açılış

07/04/2026
Selçuklu’nun Türkiye’ye Örnek Projesinin İkincisi Hizmete Açıldı

07/04/2026
Konya’da Anlamlı Buluşma; Sağlık Bakanı Memişoğlu Anne Baba Adayları İle “İlk Adım Ebe Gebe Okulu Aile Buluşması”nda Bir Araya Geldi

07/04/2026
Selçuklu’nun gurur gecesi Selçuklu’nun Yıldızları Ödüllendirildi

03/04/2026
Selçuklu Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu
