TROPİKAL KELEBEK BAHÇESİ ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇTI

01/06/2021
Pandemi tedbirleri kapsamında önlem olarak kapatılan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi normalleşme adımlarıyla birlikte kapılarını yeniden ziyaretçilerine açtı.
Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve şehrin sembol mekanlarından bir tanesi haline gelen Tropikal Kelebek Bahçesi normalleşme adımları kapsamında kapılarını ziyaretçilere açtı.
Ülke genelindeki normalleşme adımlarına adapte olarak 1 Haziran itibariyle hizmet vermeye başlayan Tropikal Kelebek Bahçesi Pazar günü hariç 09:30-17:30 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.
Konya Tropikal Kelebek Bahçesi’nde ziyaretçiler pandemi tedbirlerine uygun olarak güvenli bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirebilecekler.
Son Haberler
07/04/2026
Selçuklu’da Dünya Sağlık Günü’nde Anlamlı Açılış

07/04/2026
Selçuklu’nun Türkiye’ye Örnek Projesinin İkincisi Hizmete Açıldı

07/04/2026
Konya’da Anlamlı Buluşma; Sağlık Bakanı Memişoğlu Anne Baba Adayları İle “İlk Adım Ebe Gebe Okulu Aile Buluşması”nda Bir Araya Geldi

07/04/2026
Selçuklu’nun gurur gecesi Selçuklu’nun Yıldızları Ödüllendirildi

03/04/2026
Selçuklu Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu
