Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
SELÇUKLU’NUN TESİS VE HİZMETLERİ TAM NOT ALDI
09/08/2021
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile birlikte Hatice Hatun Külliyesi, Selçuklu Umut Evi ve Seyir Tepesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan hizmetler vatandaşlar tarafından tam not alıyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile birlikte Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan hizmetleri inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Hatice Hatun Külliyesine ziyaret eden Başkan Pekyatırmacı, Milletvekili Sorgun ve Selçuklu ilçe Başkanı Özer, Külliye’de eğitim alan öğrenciler ve eğitimcilerle bir araya geldi. Heyet eğitim sınıflarını tek tek gezerken, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı tarafından Külliye’de yapılan çalışmalar ve eğitim faaliyetleri hakkında AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’a bilgiler verildi.
Umut Evi hastalara umut oluyor
Daha sonra Selçuklu Belediyesi Umut Evi’ne giden Başkan Pekyatırmacı ve Milletvekili Sorgun, Umut Evi’nde kalan hasta ve hasta yakınlarıyla görüştü. AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Umut Evi’nin kanser tedavisi gören ve uzak ilçelerden gelip şehir merkezinde kalacak yeri olmayan hastalar için umut olduğunu ifade etti. Umut Evi sakinleri de verilen hizmetten dolayı Selçuklu Belediyesi’ne teşekkür etti.
Son olarak Selçuklu Seyir Tepesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Pekyatırmacı ve Milletvekili Sorgun, çocuklarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. Seyir Tepesi’nde piknik yapan vatandaşlar da Konya Manzarası eşliğinde piknik yapma fırsatı sunan Seyir Tepesi’ni yaptıkları için Başkan Pekyatırmacı’ya teşekkür etti.
Başkan Pekyatırmacı; “Vatandaş odaklı hizmetlerimiz devam edecek”
Selçuklu’da vatandaşları memnun edecek yatırımların devam edeceğini belirterek, “Selçuklu Belediyesi olarak her zaman vatandaş odaklı çalışmalar yapıyoruz. Hemşehrilerimizin memnuniyetini artırmak, hizmet kalitesini artırmak için yeni projeler üretiyoruz. İnşallah hemşehrilerimiz geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da Selçuklu’da en iyi hizmeti alacaklar. Hatice Hatun Külliye’mizde çocuklarımız dini eğitimini alıyor, Umut Evi’nde ise kanser hastası olan hemşehrilerimizin sıkıntılı dönemlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. İnşallah bu hizmetlerimiz artarak devam edecek ve Türkiye’ye örnek projelere imza atacağız.” şeklinde konuştu.
Milletvekili Sorgun “Selçuklumuz güzel hizmetlere imza atıyor”
Selçuklu’da gün boyu yapılan ziyaret ve incelemelerle bereketli bir günü geride bıraktıklarını ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun,“ Biliyoruz ki en büyük ve en değerli yatırım insana yaptığınız yatırımdır. Selçuklu Belediyemiz de yaptığı tesisler, sunduğu hizmetlerle bunu en güzel şekilde ortaya koyuyor. İlçede yaşayan genç, yaşlı her kesimden insanımız sunulan bu güzel hizmetlerden istifade ediyor. Başkanımıza ve ekibine gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür ediyor, sunulan hizmetlerin bereketlenerek çoğalmasını diliyorum” dedi.
Son Haberler
06/02/2025
Selçuklu Belediyesi Emıtt 2025’te Parlıyor
06/02/2025
Selçuklu 700 bin 358 Nüfusu ile Konya’da Zirvedeki Yerini Korudu
05/02/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
04/02/2025
Zillerine basarak apartman çökmeden insanları uyarmıştı Başkan Pekyatırmacı, Konya’da Onlarca Canın Kurtarılmasına Vesile Olan Gençle Bir Araya Geldi
03/02/2025
Sporun Merkezi Selçuklu Masa Tenisi Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı