Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
DUMLUPINAR PAZAR YERİ TAMAMLANIYOR
19/09/2021
Selçuklu Belediyesi vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı Dumlupınar pazar yerini modern bir kapalı pazar haline getiriyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı çalışmaların devam ettiği pazar yerinde incelemelerde bulundu.
Selçuklu Belediyesi ilçe genelinde bulunan pazar yerlerini modern bir görünüme dönüştürmeye devam ediyor. Daha önce Kosova, Bosna Hersek ve Özalkent pazar yerlerinde yapılan kapalı pazar yeri çalışması Dumlupınar Mahallesi pazar yerinde de yapılıyor. Vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı pazar yerinde yapılan çalışma ile kapalı pazar haline getirilecek. Dumlupınar pazar yeri 8 bin 677 metrekare alana sahip. İlçe genelinde bölge halkının ve pazar esnafının kullanım kolaylığı açısından tercih ettiği fonksiyonel kapalı semt pazarlarına Dumlupınar semt pazarı da eklenerek hizmet kalitesi artırılmış olacak. Modern altyapının fonksiyonel tasarımla birleştiği Dumlupınar semt pazarı kazandırdığı görsel estetiğin yanı sıra mevsim itibariyle yaz ve kış aylarında da kullanım kolaylığı sağlıyor. Ocak ayı itibariyle başlayan pazar yerindeki çalışma 11 Milyon 694 bin 980 TL’ye mal olacak.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı pazar yerinde yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Pekyatırmacı pazar yerinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Dumlupınar pazarının vatandaşların yoğun olarak kullandığı bir pazar yeri olduğunu belirten Başkan Pekyatırmacı, pazarın modern görünümüyle mahalle görüntüsüne estetik katacağını söyledi.
Başkan Pekyatırmacı; “Selçuklu’da pazar yerlerini belli bir standarda kavuşturma gayretindeyiz”
Semt pazarlarının mahallelerde alışveriş konforu sağlamanın yanı sıra modern görüntüsü ile mahallelerin görünümünü güzelleştirdiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu’daki pazar yerleri önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Selçuklu Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm pazar yerlerini belli bir standarda kavuşturmanın gayretindeyiz. Bu amaçla daha önce Bosna Hersek, Özalkent, Kosova Mahallelerimizde bölge halkı ve pazar esnafı açısından kullanım kolaylığı sağlayacak fonksiyonel kapalı semt pazarı kazandırmıştık. Bu konforu diğer mahallelerimize de kazandırmak amacıyla yeni projeler geliştiriyoruz. Dumlupınar’da hemşehrilerimizin yoğun olarak kullandığı pazar yerini bu manada kapalı pazar haline getiriyoruz. Yapımı devam eden Dumlupınar kapalı pazarı ile hem esnafımızın hem de hemşehrilerimizin daha iyi hizmet alabilmesini sağlayacağız. Pazar yerlerimizi en kısa zamanda hemşehrilerimizin istifadesine sunacağız.” şeklinde konuştu.
Son Haberler
06/02/2025
Selçuklu Belediyesi Emıtt 2025’te Parlıyor
06/02/2025
Selçuklu 700 bin 358 Nüfusu ile Konya’da Zirvedeki Yerini Korudu
05/02/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
04/02/2025
Zillerine basarak apartman çökmeden insanları uyarmıştı Başkan Pekyatırmacı, Konya’da Onlarca Canın Kurtarılmasına Vesile Olan Gençle Bir Araya Geldi
03/02/2025
Sporun Merkezi Selçuklu Masa Tenisi Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı