Logo

UMUT EVİ’NDE İFTAR BULUŞMASI

16/07/2014

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Umut Evi’nde düzenlenen iftar programında kanser hastaları ve yakınları ile bir araya geldi. “Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” diyen Başkan Altay, “Konya’nın misafirperverliğini hissettirmeye çalışıyoruz” dedi. 

 

Selçuklu Belediyesi, Konya dışından gelen ve Umut Evi’nde kalan kanser hastaları ve aileleri için iftar programı düzenledi. Umut Evi’nde gerçekleşen programa Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Teşkilat Üyeleri, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri ve Aileleri, belediye başkan yardımcıları ve Umut Evi’nde kalan hasta ve yakınları katıldı.    

 

İftar öncesi bir selamlama konuşması yapan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,“ Sizleri burada ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz, inşallah sizler de  memnunsunuzdur. Rabbim hepinize acil şifalar versin. Bugün meclis üyelerimiz ve aileleri ile birlikte sizlerle iftar etmek için buradayız. İnşallah bu mutluluğu birlikte paylaşmış  olacağız. Umut Evi’nde 32 süit dairemizde tedavi gören misafirlerimizi ağırlıyor ve  Konyalıların ev sahipliğini dışarıdan gelen hemşehrilerimize hissettirmeye çalışıyoruz. Tekrar hepinize acil şifalar diliyorum. Rabbim bu aylara bu günlere bu aylara tekrar kavuştursun inşallah. Ramazan’ın bereketli geçmesini diliyor, yaklaşan Kadir gecenizi ve bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.  

Sosyal Medyada Paylaş:

FacebookFacebookTwitterTwitterLinkedInLinkedInTelegramTelegram
© 2025 Selçuklu Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.