Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
BEDİR SAĞLIK VE SOSYAL TESİSİ MAHALLEYE DEĞER KATACAK
27/03/2022
Selçuklu Belediyesi tarafından Bedir Mahallesi’ne içerisinde Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezi ve sosyal tesisin yer alacağı bir bina kazandırıyor.
Selçuklu Belediyesi, Bedir Mahallesi’nde önemli bir eksiği tamamlayacak olan Bedir Sosyal Tesisi’nde yapım çalışmalarına hızla devam ediyor. İçerisinde Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezi ve sosyal tesisin yer alacağı binada çalışmaların kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Bedir Mahallesi’nin ihtiyacı olan üç tesisi barındıracak olan kompleks, 543 metrekare alanda bodrum, zemin 1. ve 2. katla birlikte toplamda 4 kattan oluşuyor. Tesisin aile sağlığı merkezi kısmı, 4 aile hekimi odası, bebek aşı izlem odası, müdahale odası, kan alma odası, personel odaları, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezi, bekleme salonundan oluşurken; sosyal tesis kısmı ise 1. katta emekliler konağı, fitness salonu, soyunma odaları, 2.katta fitness salonu, soyunma odaları, aerobik salonundan oluşuyor. 6 milyon 347 bin TL’ye mal olacak merkezin yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor.
Başkan Pekyatırmacı; “Bedir Mahallemize önemli bir kompleks kazandıracağız”
Bedir Mahallesine yapılan tesisin mahallenin önemli bir eksiğini tamamlayacağını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyesi olarak sağlık alanında yatırımlarımıza hemşehrilerimize vatandaşlarımızın talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda devam ediyoruz. Daha önce yapımını tamamlayarak Sağlık Müdürlüğümüze teslim ettiğimiz Aile Sağlığı Merkezlerimiz, 112 Acil Sağlık Hizmetleri merkezlerimiz olmuştu. Kısa süre önce yine bir hayırseverin öncülüğünde arsasını belediyemizin tahsis ettiği bir 112 Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezinin protokolünü imzalamıştık. Sağlık alanında ilçemize yaptığımız yatırımlarla hem sağlık çalışanlarımızın daha kaliteli hizmet vermesini hem de hemşehrilerimizin daha rahat ve konforlu bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlıyoruz. Bu manada Bedir Mahallemizde kazandıracağımız tesisimiz mahallemize değer katacak. Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve hemşehrilerimizin kullanacağı sosyal tesis ile önemli bir kompleks mahalle sakinlerinin kullanımına sunulmuş olacak. Ben bu kompleksin Selçuklu’muza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.
Son Haberler
06/02/2025
Selçuklu Belediyesi Emıtt 2025’te Parlıyor
06/02/2025
Selçuklu 700 bin 358 Nüfusu ile Konya’da Zirvedeki Yerini Korudu
05/02/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
04/02/2025
Zillerine basarak apartman çökmeden insanları uyarmıştı Başkan Pekyatırmacı, Konya’da Onlarca Canın Kurtarılmasına Vesile Olan Gençle Bir Araya Geldi
03/02/2025
Sporun Merkezi Selçuklu Masa Tenisi Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı