Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “BİN AYDAN HAYIRLI OLAN KADİR GECESİ AF VE MAĞFİRETE VESİLEDİR”

26/04/2022
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Kadir Gecesi dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı Ramazan ayının en değerli gecesi olan Kadir Gecesi’ni yayımladığı mesajla tebrik etti.
Kadir Gecesi’nin Ramazan ayı boyunca yapılan ibadetlerin taçlandığı gece olduğunu vurgulayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mesajının devamında şu cümlelere yer verdi: “
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan; gönüllerimizi inşa ve ihya eden mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlandığımız günlerde Yüce Rabb’imizin müjdesi Kadir Gecesi’ne bir kez daha erişmenin şükrü ve mutluluğunu yaşıyoruz. Peygamberimiz, faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah’tan umarak bu geceyi güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı müjdesini vermiştir.
Bir ay boyunca oruçlarımızı tutarak, iftar sevinçlerini yaşayarak, teravih namazlarını kılarak Ramazan’ın manevi iklimini teneffüs etmeye gayret ettik ve Çarşamba gecesi idrak edeceğimiz Kadir Gecesi ile bu ibadetlerimizi taçlandıracağız.
Hem İslam alemi olarak hem dünya olarak ciddi imtihanlardan geçiyoruz. Bu sebeple Kadir Gecemizin milletimiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.”
Son Haberler
18/12/2025
Selçuklu yüz binlerce kişiyi ağırladı Selçuklu’nun Tarihi Ve Kültürel Mekanları Şeb-i Arus Boyunca Yoğun İlgi Gördü

16/12/2025
Başkan Pekyatırmacı, Türklerin Mirası Projesinin İlk 4 Cildini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Takdim Etti

14/12/2025
Selçuklu Vizyonuyla Eğitim Yatırımları 2025’te De Hız Kesmedi

10/12/2025
Başkan Pekyatırmacı Yapımı Devam Eden Yazır Mahalle Külliyesi’nde İncelemelerde Bulundu

07/12/2025
Selçuklu’nun Sembol Mekanlarında Şeb-İ Arûs Yoğunluğu Yaşanıyor
