BAŞKAN ALTAY, “GAZZE İÇİN DUA BEKLİYORUZ”

22/07/2014
Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınlayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Gazze’ de vahşice katliam yapan İsrail’i kınadıklarını belirterek, İslam dünyasının birlik ve beraberliği için bu gece dua edilmesini istedi.
“Ülkemizde Ramazan ayını huzur içerisinde geçirdik. Bayramın habercisi, Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başladığı Kadir Gecesine de kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz” diyen Altay, “Ancak İslam dünyasında yaşanan olumsuz gelişmeler ve İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği katliam nedeniyle içimiz buruk. İslam ülkelerinde ve toplumlarında birlik ve beraberliğin sağlanması için dua ediyoruz” dedi.
Kadir Gecesi, manevi ikliminin yanı sıra, birlik ve beraberlik içinde vazgeçilmez bir fırsattır diyen Başkan Altay, “Bu nedenle tüm hayırları, dostlukları, kardeşlik ilişkilerini, komşuluk duygularını ve hemşehrilik ruhumuzu bu gece de daha da artırmalıyız. Dualarımızda dünyanın birçok yerinde acıya, zulme ve yokluğa maruz kalmış Müslüman kardeşlerimizi de unutmamak gerekiyor. Filistin, Musul Kerkük, Kırım, Doğu Türkistan’da Müslüman oldukları için zulüm gören kardeşlerimize de bu gece edeceğimiz dualarda yer verelim.
Tüm hemşehrilerimizin Mübarek Kadir Gecelerini tebrik ediyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli bir gece olmasını diliyorum” dedi.
Son Haberler
07/04/2026
Selçuklu’nun Türkiye’ye Örnek Projesinin İkincisi Hizmete Açıldı

07/04/2026
Konya’da Anlamlı Buluşma; Sağlık Bakanı Memişoğlu Anne Baba Adayları İle “İlk Adım Ebe Gebe Okulu Aile Buluşması”nda Bir Araya Geldi

07/04/2026
Selçuklu’nun gurur gecesi Selçuklu’nun Yıldızları Ödüllendirildi

03/04/2026
Selçuklu Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

02/04/2026
SOBE’nin 10 yıllık etki ve stratejik hedefleri anlatıldı 2 Nisan Otizm Farkındalık Gününde SOBE’den yeni Şube Müjdesi
