Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
Selçuklu’da Cuma Buluşmaları Devam Ediyor BAŞKAN PEKYATIRMACI,“İLÇEMİZE GÜZEL ESERLER KAZANDIRMANIN GAYRETİNDEYİZ”
11/11/2022
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı “Cuma Buluşmaları” kapsamında Bosna Hersek Mahallesi Yunus Emre Camii’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları’nın bu haftaki adresi Bosna Hersek Mahallesi oldu. Başkan Pekyatırmacı Yunus Emre Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından esnaf ve mahalle sakinleriyle görüşerek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Bosna Hersek Mahalle Muhtarı Sait Tepe, Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra birim müdürleri de eşlik etti.
Başkan Pekyatırmacı,“ Bosna Hersek Mahallemize güzel eserler kazandırdık”
Selçuklu'da çok geniş bir yüz ölçümde hizmet ürettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Selçuklu Belediyesi olarak mahallelerimizin ihtiyaçları ve gelen talepler doğrultusunda ilçemize nitelikli eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Bosna Hersek Mahallemize gençlerimizin sosyal, kültürel, eğitim programlarının yanı sıra kariyer yaşamlarına da destek olacak olan Yeni Nesil Şehir Kütüphanesi kazandırdık. Özellikle üniversiteli öğrencilerimizin yoğun olarak bulunduğu bu bölgeye yapılan bu yatırım ile Konya’da kütüphanecilik kavramına yeni bir soluk getirdik. Ayrıca Bosna Hersek Mahalle’mize değer katacak, hem eğitim hem de sosyal ve sportif faaliyetlerin aynı çatı altında gerçekleştirilebileceği Bosna Sosyal Tesisi’ni de bu yıl içinde hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadık. Bu eserlerin ilçemize kazandırılmasında bize her daim destek olan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik ruhu ile hemşerilerimizle olan gönül bağımızı daha da güçlendirecek, ilçemize güzel eserler kazandırmanın gayretinde olacağız” dedi.
Başkan Pekyatırmacı ve beraberindeki heyet Bosna Hersek Mahallesi’nde hizmet veren Yunus Emre Erkek ve Kız Kuran Kursu’nu ziyaret ederek kurs yöneticilerinden bilgi aldı.
Son Haberler
06/02/2025
Selçuklu Belediyesi Emıtt 2025’te Parlıyor
06/02/2025
Selçuklu 700 bin 358 Nüfusu ile Konya’da Zirvedeki Yerini Korudu
05/02/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
04/02/2025
Zillerine basarak apartman çökmeden insanları uyarmıştı Başkan Pekyatırmacı, Konya’da Onlarca Canın Kurtarılmasına Vesile Olan Gençle Bir Araya Geldi
03/02/2025
Sporun Merkezi Selçuklu Masa Tenisi Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı