BAŞKAN PEKYATIRMACI OYUNU KULLANDI

14/05/2023
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için oyunu kullandı. Başkan Pekyatırmacı tarihi öneme sahip bu seçimin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Tüm Türkiye'nin yoğun katılımla sandık başına gittiği.Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi Şehit Erkan Kurşun İlkokulu'nda ailesi ile birlikte oyunu kullandı.
Türk milletinin demokrasi geleneğine uygun bir şekilde her zaman sandığa yoğun bir ilgiyle gittiğinin altını çizen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı:" Biz Türkiye olarak büyük bir milletiz, Türkiye Cumhuriyeti devleti büyük bir devlet. Tüm milli unsurlarımızla biz bir bütünüz. Onun için bu demokrasi geleneğimizi, demokrasi kültürümüzü en iyi şekilde yaşatıyoruz. İnşallah seçimler Türkiye'miz, milletimiz, Konya'mız ve insanlık için hayırlar getirecek. Bütün halkımıza, bütün milletimize bu demokrasi şölenine katkıda bulundukları için teşekkür ediyorum" dedi.
Oyunu Selçuklu Belediyesi Şehit Erkan Kurşun İlkokulu'nda ailesi ile birlikte kullanan Başkan Pekyatırmacı seçimde görevli personele ve vatandaşlara selam vererek kolaylıklar diledi.
Son Haberler
16/12/2025
Başkan Pekyatırmacı, Türklerin Mirası Projesinin İlk 4 Cildini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Takdim Etti

14/12/2025
Selçuklu Vizyonuyla Eğitim Yatırımları 2025’te De Hız Kesmedi

10/12/2025
Başkan Pekyatırmacı Yapımı Devam Eden Yazır Mahalle Külliyesi’nde İncelemelerde Bulundu

07/12/2025
Selçuklu’nun Sembol Mekanlarında Şeb-İ Arûs Yoğunluğu Yaşanıyor

07/12/2025
"Go Selçuklu" İle Selçuklu'yu Keşfetme Zamanı
