BAŞKAN PEKYATIRMACI ÇOCUKLARA ŞİVLİLİK DAĞITTI
11/01/2024
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, belediye hizmet binasına gelen çocuklara şivlilik dağıttı.
Konya’da üç ayların başlangıcı olan ve kadim şivlilik geleneği çocuklar tarafından coşku ile kutlanıyor. Sabah erken saatlere büyük bir heyecan ile mahalle ve sokakları dolaşan çocuklar büyüklerin kandilini kutlarken kendilerine ikram edilen şivlilik ile sevindiriliyor.
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da dağıttığı şivlilik ile çocukların bu coşkusuna ortak oldu. Başkan Pekyatırmacı, sabahın erken saatlerde belediye hizmet binasına gelen çocukları karşılayarak onlara şivlilik ikram etti.
Başkan Pekyatırmacı çocukları sevindirdi
Şivliliğin Konya’da yaşatılan güzel bir gelenek olduğunu ve Konya sokaklarında ayrı bir coşku ve bereket yaşandığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Şivlilik heyecanını çocuklarımızla birlikte yaşadık. Biz Şivliliklerimizi ikram ettik, onlarda tebessümlerini.. Rabbim çocuklarımızın yüzündeki tebessümü eksik etmesin ” dedi.
Son Haberler
06/07/2025
SELÇUKLU BELEDİYESİ DEV SPOR KOMPLEKSİYLE TÜRK SPORUNA DEĞER KATACAK OLİMPİYAT SPORCULARI SELÇUKLU VİZYONUYLA YETİŞECEK
04/07/2025
Selçuklu’da Üret Türkiye Güçlensin KOP Seracılık Yaygınlaşıyor Projesi’ne Başvurular Başladı
04/07/2025
Başkan Pekyatırmacı Kılınçarslan Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
04/07/2025
Başkan Pekyatırmacı,“Ormanlarımız Hepimizin Ortak Geleceği ve Onları Hep Birlikte Korumalıyız”
03/07/2025
Dünya Plastik Poşet Kullanmama Günü’nde anlamlı etkinlik Selçuklu Belediyesi Yeşil Atölye Plastik Poşet Kullanımına Dikkat Çekti