SELÇUKLU’DA BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER ARTTI
29/09/2014
Selçuklu Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde faaliyet gösteren market, pastane ve fırın gibi işletmelere yönelik denetimlerini arttırdı. Denetimler bayram süresince de devam edecek.
Selçuklu Belediyesi, vatandaşların bayram öncesi alışverişlerini sorunsuz ve rahat bir şekilde yapabilmeleri amacıyla denetimlerine aralıksız devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda marketler, gıda imalatı yapan işletmeler ve fırınlar denetleniyor. Denetlemelerde, işyerlerinin temizliği, satılan ürünlerin son kullanma tarihleri, resmi belge kontrolü ve imalat yerleri ve çalışanların hijyen kurallarına uyup uymadığını inceliyor. Denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlamayan ekipler, işletmelere duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ettiler.
Sabah erken saatlerde başlayan ve gün boyu süren denetimler, Kurban Bayramı’nda da devam edecek. Bayram süresince nöbetçi ekiplerin denetimlerini aralıksız sürdüreceği, vatandaşların her türlü istek ve şikayetlerini 248 72 24 nolu telefona (dahili 1594 ve 1595) iletebilecekleri belirtildi.
Son Haberler
22/08/2025
Selçuklu’da Cuma Buluşmaları ile Vatandaşların Talepleri Alınıyor
21/08/2025
Selçuklu Belediyesi Spor Okullarıyla bu yaza da damga vurdu Başkan Pekyatırmacı: “Türkiye’nin En Büyük Spor Organizasyonunu Selçuklu’da Gerçekleştiriyoruz”
19/08/2025
2025 YKS VE LGS’de Derece Yapan İmam Hatip Öğrencileri Ödüllendirildi
18/08/2025
Selçuklu Belediyesi’nden Şehir Estetiğine Katkı Sağlayacak Uygulama; Belediyeye Ait Tüm Totemler Kaldırılıyor
17/08/2025
Selçuklu Belediyesi “Şehrimi Tanıyorum” Projesi İle Yaşlıları Ağırladı