Logo

SELÇUKLU’DA CUMA BULUŞMALARI RAMAZAN BEREKETİYLE SÜRÜYOR

15/03/2024

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Cuma Buluşmaları kapsamında Horozluhan Mahallesi 1. Organize Sanayi Saray Camii’nde vatandaşlarla buluştu.


Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın her hafta farklı bir camide gerçekleştirdiği ve vatandaşlarla istişare ederek Selçuklu’ya daha iyi hizmet verebilmenin hedeflendiği Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Horozluhan Mahallesi oldu. Başkan Pekyatırmacı1. Organize Sanayi Saray Camii’ndekılınan Cuma namazı sonrası cami cemaatiyle selamlaşarak, onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.


Başkan Pekyatırmacı’ya Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.


Başkan Pekyatırmacı; “Ramazan ayının bereketini hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz”


Selçuklu’da “Cuma Buluşması” geleneğinin Ramazan ayının manevi ikliminde yaşanmaya devam ettiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı Ramazanın içindeyiz. Allah’ın biz müminlere bir ihsanı olan Ramazan gece ve gündüzü ile ayrı bir değer taşıyor. Dua ve istiğfarlar, iyilik ve güzellik ayı Ramazan’ın bereketini Cuma buluşması ile HorozluhanMahallemizde hemşehrilerimizle birlikte paylaşıyoruz. Cuma’nın ve mübarek Ramazan ayının bereketi hepimizin üzerine olsun.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaş:

FacebookFacebookTwitterTwitterLinkedInLinkedInTelegramTelegram
© 2025 Selçuklu Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.