Başkan Pekyatırmacı Berat Kandili’nde Vatandaşlarla Buluştu

14/02/2025
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Berat Kandili dolayısıyla Hatice Hatun Camii’nde düzenlenen kandil programında vatandaşlarla bir araya geldi.
Ramazan ayının müjdecisi olarak kabul edilen Berat Kandili Konya’da da coşkuyla idrak edildi. Kandil dolayısıyla camileri dolduran Müslümanlar namaz kılıp dua etti. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da Hatice Hatun Camii’nde düzenlenen Berat Kandili programında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Pekyatırmacı namazın ardından vatandaşlarla sohbet ederek kandillerini tebrik etti.
Başkan Pekyatırmacı’ya AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Arif Bağcı da eşlik etti.
“Hemşehrilerimizle birlikte Berat Kandili bereketine ortak olduk”
Berat Kandili’nin mübarek Ramazan ayının müjdecisi olan özel gecelerden biri olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Bu mübarek geceyi hemşehrilerimizle birlikte ihya etmenin mutluluğunu yaşadık. Rabbim bu gece vesilesi ile yaptığımız ibadetleri ve ettiğimiz duaları kabul etsin. Ülkemize ve İslam alemine birlik ve dirlik versin ve bizleri Ramazana eriştirsin inşallah” dedi.
Son Haberler
10/12/2025
Başkan Pekyatırmacı Yapımı Devam Eden Yazır Mahalle Külliyesi’nde İncelemelerde Bulundu

07/12/2025
Selçuklu’nun Sembol Mekanlarında Şeb-İ Arûs Yoğunluğu Yaşanıyor

07/12/2025
"Go Selçuklu" İle Selçuklu'yu Keşfetme Zamanı

06/12/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan Şeb-İ Arûs Mesajı

04/12/2025
Geleceğin Sanatçıları Selçuklu’da Yetişecek Yapımı Tamamlanan Güzel Sanatlar Lisesi Göz Kamaştırıyor
