Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
ALTAY, “KONYA YENİ TÜRKİYE’NİN YAPI TAŞI OLACAK”
26/03/2015
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Ticaret Borsası Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Çevik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Ticaret Borsası Başkanı M.Uğur Kaleli’nin milletvekili adaylığı için istifa etmesinin ardından Ticaret Borsası Başkanı seçilen Hüseyin Çevik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Altay’a Ak Parti Selçuklu İlçe Eski Başkanı Mustafa Ak ve Selçuklu Belediyesi Eski Meclis Üyesi Abdullah Şanlı da eşlik etti.
Konya Ticaret Borsası Başkanlığı’na seçilen Hüseyin Çevik’i kutlayan ve görevinde başarılar dileyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,“ Şehrin geleceğini planlarken sivil toplum kuruluşları, dernekler, vakıflar ile Konya’nın sanayi, tarım ve ticaretine yön veren kurum ve kuruluşlarla sürekli işbirliği içerisindeyiz. Şehre katkı sağlayacak her öneri ve düşünceyi değerli buluyor ve önemsiyoruz. Konya, yeni Türkiye’nin 2023 ve sonrası hedeflerine ulaşmasında en önemi yapı taşlarından birisi olacak. Hedeflerimize Konyalı bir Başbakanla yürümemiz bizleri gururlandırırken sorumluluğumuzu da arttırıyor” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik,“ Konya’nın her alanda daha iyi noktalara taşınması amacıyla hepimize büyük sorumluklar düşüyor. Sorumluğumuzun farkındayız ve ortak akılla hem kurumumuzu hem de Konya’yı daha güzel yarınlara ulaştırmayı hedefliyoruz. Amacımız üyelerimizin desteği, çalışanlarımızın gayreti ve paydaşlarımız arasında birliktelikle Konya’yı tarımsal ticarette öne çıkarmak, Konya Ticaret Borsası’na sadece ulusal değil uluslararası bir kimlik kazandırmak” dedi.
Son Haberler
05/02/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
04/02/2025
Zillerine basarak apartman çökmeden insanları uyarmıştı Başkan Pekyatırmacı, Konya’da Onlarca Canın Kurtarılmasına Vesile Olan Gençle Bir Araya Geldi
03/02/2025
Sporun Merkezi Selçuklu Masa Tenisi Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı
02/02/2025
Sille Hacı Ali Ağa Hamamı’nın Restorasyonu Devam Ediyor SELÇUKLU BELEDİYESİ TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRASA SAHİP ÇIKIYOR
31/01/2025
Selçuklu’da Cuma Buluşması Geleneği Sürüyor