BAŞKAN ALTAY’DAN KANDİL MESAJI

14/05/2015
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Kandillerin fırsat günleri olduğunu ifade eden Başkan Altay,“Bu gecelerin manevi atmosferinden istifade etmeliyiz” dedi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, miraç kandili nedeniyle yayınladığı mesajında üç ayların manevi değeri yüksek, önemli gecelerle taçlandığını belirtti. Başkan Altay,“Bu kıymetli iklimden en iyi şekilde istifade edilmeli, bu geceler fırsata dönüştürülmeli” dedi.
Miracın, Peygamberimiz’in (S.A.V) şahsında her müslüman için manevi yükseliş, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O’nun katında yücelme ve yükselme olduğunu ifade eden Altay, “Bugün bizlere düşen görev Miracın ruhu, manası ve taşıdığı evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmek, kutlu yolculuğunun anlamını kavramak ve insan olarak vazifelerimizi daha güzel bir şekilde yerine getirmeye çalışmaktır” dedi.
Bu anlamlı gecede dünya mazlumlarının da unutulmaması gerektiğini söyleyen Altay, “Bu vesile ile Miraç Kandili’nin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini diler, hemşehrilerimizin ve bütün İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutlarım” dedi.
Son Haberler
04/02/2026
“Genç Paldır Güldür Şov” Sanatseverlerden Tam Not Aldı

03/02/2026
Selçuklu’da Berat Kandili Manevi Bir İklimde İhya Edildi

02/02/2026
Selçuklu’da Unutulmaz Gece “Kayahan Şarkıları Konseri” İlk Defa Sanatseverlerle Buluştu

01/02/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan Berat Kandili Mesajı

01/02/2026
Sagem’den Ailelere Akran Zorbalığı İle Mücadele Semineri
