SEDEP’TEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE DEĞERLER EĞİTİMİ SEMİNERİ

01/12/2015
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında Eğitimci-Yazar Sait Çamlıca tarafından öğretmen ve öğrenci semineri gerçekleştirilecek.
Gerçekleştirilen birbirinden farklı etkinlik, seminer ve programlarla dört yıldır Selçuklu’ da ki okullarda uygulanan Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP), öğrencilere yönelik yapılan etkinliklerin yanı sıra öğretmen ve veli seminerlerine de devam ediyor. Değerler eğitimi faaliyetlerine aileler ve öğrenmelerin daha aktif katılımını sağlamak amacıyla geçen yıllarda gerçekleştirilen seminerler büyük ilgi görmüş, alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilen eğitimlerle projenin farkındalığı arttırılmıştı. Dördüncü yılında da seminerlere devam edilen proje kapsamında Eğitimci-Yazar Sait Çamlıca tarafından 3 Aralık 2015 Perşembe günü saat 13.00’te lise öğrencilerine, 19.30’da da öğretmenlere seminer verilecek.
Katılımın ücretsiz olduğu seminerlerde konuşmacı, “Çocuklarda Değerler Eğitimi” konu başlığında paylaşımlarda bulunacak.
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında gerçekleştirilecek bir diğer seminer ise 25 Aralık 2015 Cuma günü Kişisel Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan katılımlarıyla gerçekleşecek. Veliler ve lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek seminerler saat 13.00’te lise öğrencilerine, 19.30’da da velilere yönelik olacak.
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında, eğitim-öğretim dönemi sonuna kadar farklı konukların katılımı ile etkinlikler devam edecek.
Son Haberler
07/04/2026
Selçuklu’da Dünya Sağlık Günü’nde Anlamlı Açılış

07/04/2026
Selçuklu’nun Türkiye’ye Örnek Projesinin İkincisi Hizmete Açıldı

07/04/2026
Konya’da Anlamlı Buluşma; Sağlık Bakanı Memişoğlu Anne Baba Adayları İle “İlk Adım Ebe Gebe Okulu Aile Buluşması”nda Bir Araya Geldi

07/04/2026
Selçuklu’nun gurur gecesi Selçuklu’nun Yıldızları Ödüllendirildi

03/04/2026
Selçuklu Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu
