Yeni Üyelik / Şifre
İhale Bilgileri
Hızlı Ödeme
Hizmet Haritası
E-Doğrudan Temin
İmar Planı Tadilatı
Evlilik Başvurusu
İstek ve Öneri Başvurusu
E-Dilekçe
Borç Sorgulama / Ödeme
Geçmiş Dönem Ödemelerim
Makbuz Doğrulama
Beyanname
Beyanname Görüntüleme
Evrak, İstek ve Öneri Takibi
Meclis Kararları
EPKAS
EPKAS Kullanım Kılavuzu
İmar Planı Askı Listesi
E-ÇAP
Arsa (m²) Rayiç Değerleri
E-İmzalı Belge Doğrulama
Kent Rehberi
Kütüphane Kitap Sorgulama
Spor Okulları Başvuru
Çok Yaşa Bebek
Arama Sonuçları
TÜRK DÜNYASI SELÇUKLU’DA TOPLANDI
24/12/2015
Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Selçuklu Belediyesi’nin ev sahipliğinde Konya’da yapıldı.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) 2015 yılının son Yönetim Kurulu Toplantısını, Konya’da gerçekleştirdi. Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı toplantının ev sahipliğini Selçuklu Belediyesi üstlendi.
Toplantıya Azerbaycan, Bosna Hersek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Moğolistan, Kırgızistan ve Türkiye’den olmak üzere Türk Dünyası Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu’nda yer alan 16 belediye başkanı katıldı.
Toplantıya, TDBB Yönetim Kurulu Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlık etti.
TDBB tarafından 2015 yılında hayata geçirilen faaliyet ve projeler hakkında katılımcılara bilgiler aktarılırken, 2016 yılında uygulamaya konulacak projelerin de sunumu gerçekleştirildi. Projeler arasında Güzelyurt Belediye Başkanlığı’nın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Osmanlı eserlerinden oluşan yayın projesi dikkat çekti. 2016 yılında yurt içi ve yurt dışında çeşitli gezi ve davetlerle, belediyeler arasındaki tecrübe paylaşımı çalışmalarının da devam etmesine karar verildi.
TDBB Üyeleri Selçuklu’yu Gezdi
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Aralık Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı için Konya’da bulunan heyet, tarihi ve turistik mekanlara ziyarette bulundular. Sille’den başlayan şehir gezisinde heyet; Ak Çami, Çay Cami ve Aya Elenia Müzesi gibi restorasyonu Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan birçok tarihi mekanı ve Sille Çini Atölyesini ziyaret ettiler. Konya Tropikal Kelebek Bahçesini de ziyaret eden heyet, bahçe hakkında Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’dan teknik ve mimari bilgi aldı. Uzman rehberler eşliğinde bahçeyi gezen heyet, bol bol hatıra fotoğrafı çektiler.
Heyet, şehir gezisinin ikinci kısmında İnce Minare, Alaeddin Cami ve Mevlana Müzesi’ni ziyaret etti.
Son Haberler
06/02/2025
Selçuklu Belediyesi Emıtt 2025’te Parlıyor
06/02/2025
Selçuklu 700 bin 358 Nüfusu ile Konya’da Zirvedeki Yerini Korudu
05/02/2025
Başkan Pekyatırmacı’dan 6 Şubat Depremleri Anma Mesajı
04/02/2025
Zillerine basarak apartman çökmeden insanları uyarmıştı Başkan Pekyatırmacı, Konya’da Onlarca Canın Kurtarılmasına Vesile Olan Gençle Bir Araya Geldi
03/02/2025
Sporun Merkezi Selçuklu Masa Tenisi Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı