SELÇUKLU BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİ ARACI ŞARJ İSTASYONU

29/12/2015
Selçuklu Belediyesi, engelli vatandaşların akülü arabalarını şarj edebilmeleri amacıyla ilçeye 10 adet şarj istasyonunu kazandırdı.
Selçuklu Belediyesi, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Engelli vatandaşlara hiçbir şeyin engel olmadığı bir yaşam için çalışmalar yürüten Selçuklu Belediyesi, engelli nakil aracı, engelli dostu belediye hizmet binası, görme engelliler takvimi gibi projelerden sonra şimdi de ilçenin farklı noktalarına engelli vatandaşların akülü arabalarını şarj edebilmeleri amacıyla engelli aracı şarj istasyonları kazandırdı.
Engelli vatandaşların zorluk çekmeden akülü araçlarını kolayca şarj edebilmeleri amacıyla yapılan istasyonlardan Selçuklu Belediyesi Hizmet Binası’na da monte edildi. Ayrıca engellilerin gün içinde yoğun olarak kullandığı Beyhekim Numune Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Selçuklu Belediyesi Ulusararası Spor Salonu’nun yanı sıra Kule Site, Kent Plaza, Real, Çelikkayalar, Novada ve Makro Merkez Alışveriş Merkezlerinde de engelli aracı şarj cihazlarının montajı tamamlandı. Aynı anda 2 engelli akülü aracının şarj edilebileceği istasyonlarda, engelliler kısa süre içerisinde araçlarını şarj edebilecekler.
Son Haberler
22/07/2026
Vali Akın ve Başkan Pekyatırmacı’dan Selçuklu’nun Prestij Projelerine Ziyaret

21/07/2026
Başkan Pekyatırmacı Yaz Kur’an Kursları’nda Çocuklarla Buluştu

19/07/2026
ASFALT SEZONUNDA SELÇUKLU’NUN YOL KONFORU ARTMAYA DEVAM EDİYOR

17/07/2026
Başkan Pekyatırmacı ve Kaymakam Candan Selçuklu’nun Vizyon Projelerini Gezdi

14/07/2026
Başkan Pekyatırmacı’dan 15 Temmuz Mesajı
