YEREL BASIN ŞEHRİMİZİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR

09/01/2016
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; “Köklü ve onurlu bir geçmişe sahip yerel basınımızın sağduyusu ve duyarlılığı, Konya’nın gelişimine katkı sağlıyor” dedi.
“Etik kurallara uygun yayınlarıyla, örnek olan Konya basını, hayatımızın ayrılmaz bir parçası olmuştur” diyen Başkan Altay, “Konyamızın kalkınmasına ve tanıtılmasına önemli katkıları olan basın camiamızın ve gecesini gündüzüne katarak kutsal bir vazifeyi yerine getiren fedakar basın emekçilerimizin, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, evrensel hak ve hürriyetleri, demokratik değerleri, mesleğin gerektirdiği ahlaki kuralları göz ardı etmeden bundan sonra da aynı duyarlılıkla yerine getireceklerine inanıyorum. Selçuklu Belediyesi olarak bizde, Basın İlan Kurumu işbirliği ile mevzuata uygun şekilde, özellikle yerel basınımızın güçlü bir yapıya kavuşması için esnek uygulamalarla azami ölçüde destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Altay, “Bu duygularla, hemşehrilerimizin bilgilenmesine, şehrimizin gelişimine ve kalkınmasına destek sağlayan tüm basın mensuplarımızın, daha iyi şartlarda görev yapması dileğiyle ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci Nevin Çalışkan'a Allah'tan rahmet, basın camiası, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.
Son Haberler
07/04/2026
Selçuklu’da Dünya Sağlık Günü’nde Anlamlı Açılış

07/04/2026
Selçuklu’nun Türkiye’ye Örnek Projesinin İkincisi Hizmete Açıldı

07/04/2026
Konya’da Anlamlı Buluşma; Sağlık Bakanı Memişoğlu Anne Baba Adayları İle “İlk Adım Ebe Gebe Okulu Aile Buluşması”nda Bir Araya Geldi

07/04/2026
Selçuklu’nun gurur gecesi Selçuklu’nun Yıldızları Ödüllendirildi

03/04/2026
Selçuklu Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu
